Mig Any Faller de la Falla Rahal

💪🏻Per moltes dificultats que ens sobrepassen, RES fa ombra a la superació i la il·lusió dels fallers per viure els actes més especials del Mig Any Faller de la Falla Rahal… I ací teniu el resultat! 🎉

🌙Del 17 al 20 de setembre, la Falla Rahal celebra el MIG ANY FALLER DES DE CASA 2020!👳🏾‍♂️♥️ Una gran varietat d’actes virtuals📲 que ens faran mantindre en el record els dies grans que vivim cada mes de setembre📆, des de la Gran Parada Mora fins a cadascun dels moments que, en Mig Any si tot va bé, repetirem a les Falles 2021!🔥

És per això que des d’ací fem una CRIDA📯 perquè tots els fallers i falleres de la Falla i tots aquells qui gaudeixen d’estes Festes tan especials participen en tots i cadascun dels reptes que vos proposem! 🎉 És la primera vegada que celebrem unes festes tan atípiques, i ens encantaria que ens acompanyàreu a que la Parada Mora i el Mig Any Faller estiguen més presents que mai als nostres pensaments, quan estaríem celebrant-los com sempre ho fem! ♥️

Cada dia vos informarem de les activitats que amb tanta il·lusió hem preparat! 🔊

Amics i amigues.. Comença el #MigAnyFallerRahal2020🔥

#MigAnyFallerDesDeCasa2020 #ParadaMoraRahalAlRecord #Falles2020 #Falles2021 #SomRahal #MàgiaMora #FemFalla #MoltMésQueUnaFalla #MésQueUnSentiment #FamíliaRahal #FentHistòria #FallersDeCor #PARADAMORAFALLARAHAL #FestaMora

Deja una respuesta

Tu email nunca se publicará.