Falla Marquès de Montortal Berní i Català

El passat dissabte 5 d’octubre la comissió de la falla Marquès de Montortal Berní i Català es va vestir de gala. L’ocasió ho mereixia, un any més es va celebrar la gala d’entrega dels Premis Berni que des de 2001 atorga la nostra comissió amb l’objectiu de rendir homenatge a aquelles persones o institucions que per la seua vocació, professió o afició ressalten, mantenen o difonen la cultura i les tradicions valencianes, en aquesta dinovena edició.

Com a particularitat enguany ens hem tornat a reunir al lloc on els Premis Berni van nàixer, el nostre casal.

Després del lliurament dels guardons vam tenir un sopar de còctel al amb tots els premiats, mitjans i fallers que van voler acompanyar-nos.

Cada paraula d’agraïment que ens van dedicar des de la Falla Na Jordana, Fermín Pardo, Flor d’Aigua i Marina Puche, va aconseguir emocionar tots els allí presents, ens varen recordar el motiu principal pel qual la Berni atorga aquest reconeixement i posaren en valor el treball de tota la comissió a l’hora de dur un acte així endavant, convertint-se d’aquesta forma en un mutu agraïment. També cal nomenar a la última guardonada Marina Civera i Moreno Fallera Major de València 2019 que no va poder assistir a l’acte.

Des de la delegació encarregada dels Premis Berni només podem agrair a tots els que d’una manera o altra vàreu formar part d’un acte així, i sobretot gràcies als col·laboradors que any rere any ens ajuden perquè puguem portar avant aquests premis.

Vos esperem a la XX edició! 

Deja una respuesta

Tu email nunca se publicará.