Falla Antonio Molle-Grgorio GEa.

Dissabte passat 21 de setembre la Comissió fallera Antonio Molle-Gregorio Gea va realitzar la tradicional “demanà” de què seran les Falleres Majors de l’exercici 2019/20, Ana Rondan i Andrea Santisteban.
 
Fallers, amics i familiars van assistir al domicili de la Fallera Major Infantil, acompanyats per tabal i dolçaina, on la Presidenta i el President Infantil van demanar protocol·làriament als seus familiars l’acceptació del càrrec de Falleres Majors d’esta Comissió. A continuació i com a mostra d’agraïment, un parell de cantadors van dedicar unes emocionants albaes a tots els representants.
 
Més tard, el tabalet i la dolçaina donava pas a la tradicional passetjà amb les Falleres Majors, Ana i Andrea, acompanyades per les Falleres Majors ixents, Andrea i Celia, junt amb la Presidenta, Mª Teresa i el President Infantil, Dani. Durant el recorregut la Peña Espartans del Foc va engrandir l’acte amb el llançament de nombrosos coets acabant en el casal amb l’oferiment d’uns coets de luxe a tots els assistents.
 
Després d’estos actes plens de tradició, emoció i espontaniedad tots es van endinsar al casal per a celebrar-ho amb una magnifique àgape que havien preparat les Falleres Majors, Ana i Andrea.
 
Per a acabar la nit els nous representants van poder brindar amb tots els assistents per a celebrar el dit esdeveniment i desitjar-los a les dos belleses que visquen un any amb emoció i intensitat.
 
Enhorabona Ana!!!!
 
Enhorabona Andrea!!! 

Deja una respuesta

Tu email nunca se publicará.