Falla Rahal

El DISSABTE 21 DE SETEMBRE, a les 19.30H, el poble de Real viurà un espectacle inigualable, màgic i elegant en forma de desfilada…

Les més grandioses marxes mores📯, els balls més orientals💃🏻🧕🏻, el ritme dels tambors i del foc🔥, el solemne pas de nobles cavalls🐎, les sorpreses més màgiques i les comparses més majestuoses 👑, s’uneixen tots a una per a regalar, per sisé any consecutiu, una experiència que s’ha de VIURE per poder explicar-la: la PARADA MORA FALLA RAHAL 2019!👳🏽‍♂️🌙😍

Des del Carrer Sant Pere fins la Plaça de la Constitució, el bàndol moro farà la seua reial entrada, deixant amb la boca oberta, com de costum, a tots els visitants de l’acte més important del Mig Any Faller de la Falla Rahal. 🔥

Vos animem a gaudir en viu i en directe aquest acte únic…🎉 Espectacles com la nostra Parada Mora s’han de veure al menys una vegada en la vida! 💛

No falteu a la cita amb les emocions, el proper dissabte 22, junt a la Falla Rahal! 🤩

VI PARADA MORA FALLA RAHAL

#SomFalla #SomRahal #VIParadaMoraRahal #ParadaMoraFallaRahal2019 #MigAnyFallerRahal2019 #MàgiaMora #FemFalla #FallaRahal #FentHistòria #MoltMésQueUnaFalla #FallaRahal2019 #FestaMora #EntradaMora #FemPoble #RealÉsFesta

Deja una respuesta

Tu email nunca se publicará.