Falla Santa Maria Micaela – Martí l’Humà

El passat dissabte 13 d’octubre nostre casal va engalanar-se com si de un conte es tractara per al nomenament del nostre president infantil per al eixercici 2018-2019 Pau De los Ángeles De Julio, i la proclamació de nostra Fallera Major Infantil per al mateix eixercici, Natalia Casanova Carratalá.

Un acte que la delegació d’infantils va preparar en molta ilusió per a que tot eixira perfecte. Contaren en un conte les seues vides, fallers des del seu naiximent, i narraren com per fi, els dos complien el seu somi de representar a la falla.

També van dirigint-nos les seues primeres paraules com els nostres representants, Natalia després de viure en China recordava com mai havia obligat la nostra festa, i Pau paradòxicament contava davant les rialles de tots que el que mes esperava era la arriba de la cremà. Coneixent-los i en famílies tan falleres saben que gojaran durant tot l’any. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.