Falla el Castellet

Passat l’estiu arriba el moment de celebrar el nostre Mig Any a la Falla el Castellet. Per això, el proper dissabte 29 de setembre vos esperem a tots i totes al nostre casal per passar-ho d’allò més bé.
¿Te contem més? ? ?

Per començar el dia tindrem jocs infantils a les 11:30h, macarronà al casal per a tot aquell que vulga acompanyar-nos i campionat de truc i parxís. Ja a poqueta nit, disfrutarem del Correfocs de Socarrim Coeters Montserrat a les 20:30h i, per acabar la festa, celebrarem les nostre tradicionals Paelles de la Tardor i ballarem amb la bona música de Discosound Espectáculos. ¡Anima’t i vine a disfrutar d’un cap de setmana diferent amb tots nosaltres! ? ?

#FallaElCastellet #MigAnyCastellet

Col.labora: Ajuntament de Montserrat 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.