Falla de Montserrat

La vuelta al cole ??‍???‍? ja la tenim ací però a nosaltres no ens preocupa ni anem a arrancar el nou curs amb la tradicional festa ????? del Mig Any Faller ? el DISSABTE 21/09, on tenim un grapat d’activitats diferents ??????‍♂??‍♀?? i al gust de totes i tots.

A més, el divendres de vesprada tindrem festa per als infantils ???? amb un berenar ??? i una vesprada de “ playbacks” ????. Per la nit, soparem d’entrepà ??? al nostre casal i seguidament farem la presentació d’esbossos ?.

Durant el dissabte, tindrem un bon grapat d’activitats: des de parc infantil ??per als més menuts ???? fins al quinto ?i tapa ? per als més majors ????, dinar de macarronada ?, pasacarrer amb roba fallera ? acompanyats per la xaranga l’Atril Rovellat ???, sopar de Paelles ?per a tots i discomòbil ?? per rematar ?com cal aquest magnífic dia ?

No t’ho penses ?… sabem que estàs desitjant ?vindre a passar el dia amb nosaltres ?

I RECORDA, DIJOUS DE 19:00 a 21:00 APUNTA’T AL NOSTRE CASAL‼ 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.