Falla de Montserrat

La vuelta al cole 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 ja la tenim ací però a nosaltres no ens preocupa ni anem a arrancar el nou curs amb la tradicional festa 🎉🕺🏻💃🏻 del Mig Any Faller 🔥 el DISSABTE 21/09, on tenim un grapat d’activitats diferents 🍻🥘🎨🎭🤹🏻‍♂🤹🏻‍♀🔊🎶 i al gust de totes i tots.

A més, el divendres de vesprada tindrem festa per als infantils 👧🏻👶🏻 amb un berenar 🥧🍩🥤 i una vesprada de “ playbacks” 🕺🏻💃🏻. Per la nit, soparem d’entrepà 🥪🌭🍔 al nostre casal i seguidament farem la presentació d’esbossos 📃.

Durant el dissabte, tindrem un bon grapat d’activitats: des de parc infantil 🎢🎡per als més menuts 👧🏻👦🏻 fins al quinto 🍺i tapa 🌮 per als més majors 👩🏻👨🏻, dinar de macarronada 🍝, pasacarrer amb roba fallera 🎶 acompanyats per la xaranga l’Atril Rovellat 🎺🎷🥁, sopar de Paelles 🥘per a tots i discomòbil 🔊🎶 per rematar 🔚com cal aquest magnífic dia 🤩

No t’ho penses 🤔… sabem que estàs desitjant 😏vindre a passar el dia amb nosaltres 🥳

I RECORDA, DIJOUS DE 19:00 a 21:00 APUNTA’T AL NOSTRE CASAL‼ 

Deja un comentario

Tu email nunca se publicará.